Een groen cadeau: Veloretti stadsfiets

Hoe gaaf en groen is dat! Bij aankoop van een woning krijg je een fiets van Veloretti cadeau. Zo ben je via de Dafne Schippersbrug razendsnel in het centrum van Utrecht. Je bent lekker duurzaam bezig en het scheelt je ook nog eens parkeerkosten. De Veloretti Caféracer is gemaakt van licht aluminium, heeft een tijdloos design en jij kiest uit één van de hippe kleuren. Met deze uitblinker kom jij helemaal goed voor de dag.

Het aanbod

Dit aanbod is geldig tot 3 maanden na de oplevering van je woning. Je ontvangt een unieke bestelcode die je kunt invoeren op de website van Veloretti waarmee je jouw fiets bestelt. De aangeboden fiets is de Veloretti Caféracer (singlespeed) en is uitgevoerd met een AXA-frameslot en 140cm ketting, voor- en achterlicht en een Veloretti fietsbel. Je kiest zelf de variant, kleur en framehoogte. De fiets wordt thuis, op je nieuwe adres, bezorgd. Per woning wordt één fiets aangeboden. De fiets is voorzien van het projectlogo.

Extra opties

Boven op de aangeboden fiets zoals omschreven, is het mogelijk om extra opties te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een ander zadel, een front carrier en een mand. Zo maak je de fiets helemaal eigen. Voor deze opties betaal je zelf de meerprijs. Aan het eind van het bestelproces reken je de extra kosten eenvoudig af.

 

www.veloretti.nl